Vi er taktekkere med lang erfaring fra en rekke isolasjons, tekking – og  membranløsninger. Vi tilbyr fullstendige løsninger til både flate og skrå tak. Arbeidet utføres med forskjellige asfaltmembraner eller folie, på flate tak. Til skråtak tilbyr vi en rekke løsninger med steinbelegg, plater, shingel og mer.

EBT er din bidragsyter gjennom hele ditt takprosjekt. Vi leverer komplette tak med taktekking, isolering og blikkenslagerarbeid.

Et bredt spekter av kunder har lært oss å håndtere ethvert tak og prosjekt.
Vi tekker tak for entreprenører, private, borettslag, offentlig sektor og næringseiendom. Ingen jobber er for små, ingen er for store. Du finner våre referanseprosjekter her.

Alle våre prosjekter blir utført med fokus på brannsikker utførelse, for å gi en god og trygg oppgradering av ditt prosjekt.

Ønsker du hjelp av våre taktekkere? KONTAKT OSS

Tekking av flate tak og skråtak

Flate tak tekker vi som regel som varme tak med belegget mekanisk festet direkte på isolasjonsmaterialet. For å sikre god avrenning på flate tak jobber vi etter Sintef Byggforsks anbefalinger om fall 1:40 og 1:60 i alle renner til sluk.

Skråtak/Luftede tak tekker vi med ett- eller tolagsbelegg. Vi tekker skråtakene med lister (listetekking) for å gi taket et penere utseende.

Store bruksområder med membran

Vi kan i tillegg til de mer ordinære takoppdragene levere membran til takhager, sedumtak (rotbestandig) og torvtak (rotbestandig). I tillegg legger vi membran på baderom, terrasser, bruer, kulverter, parkeringsplasser, etc. Vi benytter membran fra kvalitetsleverandørene Derbigum, Bauder GA og Sika.

Vi anbefaler Derbigum takmembran

Om du er kvalitetsbevisst og ønsker et tak som varer en hel generasjon tilbyr EBT, som en av 17 sertifiserte bedrifter i Norge, Derbigum til sine kunder. Derbigum er en spesielt slitesterk asfaltbasert membran som har en forventet minimumslevetid på 30 år. Les mer om Derbigum takmembran her.

Omfattende produktmiks innen isolering av tak

Du skal føle deg trygg på at taket ditt blir isolert etter alle forskrifter og krav. Derfor bruker vi en rekke ulike typer isolasjonsprodukter til våre takprosjekter. Valg av isolasjon rettes etter behov, bruksområde og kvalitet. Se et utvalg av produktene vi benytter her.

Vi oppfordrer potensielle lærlinger til å kontakte oss! Les mer