Lærlinger

Har du lyst på en spennende karriere i et ungt og fagsterkt håndtverkermiljø? EBT AS er godkjent opplæringsbedrift og vi anser det som en del av vårt samfunnsansvar å utvikle nye svenner slik at blikkenslager- og taktekkerfaget kan beholde sine stolte tradisjoner også i fremtiden.

Vårt unge fagmiljø har stor tiltrekningskraft på kommende håndverkere og vi har i løpet av de siste årene etablert oss som den største opplæringsbedriften i Buskerud innen vårt fagfelt. 

Les hva Sondre Tøllevsen, lærling på 2. halvår sier om sitt karriervalg!

Hvorfor valgte du blikkenslageryrket?

Jeg valgte først og fremst å bli blikkenslager fordi jeg syntes det så gøy ut. Det er dessuten et fremtidsrettet yrke med gode jobbmuligheter. Arbeidsoppgavene er svært variable og lønna som faglært er god. En blikkenslager blir egentlig aldri ferdig med utdanningen, det er alltid noe nytt å lære. Det er kanskje det som tiltrekker meg aller mest med faget. 

Hvorfor valgte du EBT AS?

Jeg var utplassert i EBT AS da jeg gikk på KEM linja ved Åssiden VGS. Der ble jeg godt mottatt fra første dag. Jeg var aldri i tvil om hvor jeg skulle søke lærlingplass da jeg var ferdig på skolen og jeg har aldri angret på det valget.  I EBT får jeg god og riktig opplæring av faglærte kolleger som ikke er stort eldre enn meg selv. Det har alt å si for læringskurven at man trives på jobb. Jeg ønsker å bli flinkest mulig innen faget, og da tviler jeg på at det finnes et bedre sted å lære enn her.    

Hvordan ser du for deg fremtiden?

Jeg ser for meg en fremtid som fagarbeider i EBT. Mulighetene her er mange, kanskje går jeg videre med mesterbrevet en dag.  EBT er et firma som legger til rette for etterutdanning. Jeg kommer nok til å jobbe med blikk resten av livet. Jeg har rett og slett ingen tro på at jeg kommer til å gå lei. Om et par år er det kanskje jeg som har med meg en lærling ut på jobb. Rekruttering er viktig for fagets fremtid.

Ønsker du også å bli lærling i EBT? KONTAKT OSS