Hundsund

Kunde: Reinertsen AS

Størrelse: 11 000 m2 tekking, totalleveranse av blikkenslagerarbeid

Tidspunkt: August 2012 – august 2014

Totalleverandør av både tekking og blikkarbeider

EBT var totalleverandør av både tekking og blikkarbeider for Reinertsens boligutbygging på Fornebu. Det ble levert i overkant av 11 000 m2 tekking, med både radonsperre og konvensjonell taktekking fra vår takavdeling. Blikk- og metallavdelingen leverte alt blikkarbeider til totalt 73 svært detaljrike leiligheter

God planlegging og riktig innstilling

Arbeidet på Hundsund ble preget av mange små enheter og stor aktivitet på en liten plass. Dette er alltid utfordrende, men med god planlegging og riktig innstilling løser mye seg uten problemer. Både betongdekket og tak ble tekket med to lag. Dette ble utført med Derbigum Artic 2,5 mm og Derbigum SP 4 mm. EBT utførte også tekking med Derbigum RADON radonsperre, under alle boenhetene

Blikkarbeid til 73 leiligheter

Fordelt på rekkehus, villaer og en blokk på fire etasjer, ble blikkarbeidet til totalt 73 leiligheter utført av EBT på Hundsund. Arbeidet inneholdt blant annet beslag til fasader, med vinduer, dører og sokler, innvendig arbeid i tekniske rom, og alt av renner og nedløp. Dette ble i hovedsak utført med patinert Rheinzink og lakkert stål