Grefsen skole

Kunde: AF Gruppen / Undervisningsbygg Oslo KF

Størrelse: 2 000 m² båndtekking og alt blikkenslagerarbeid, 800 m² tekking

Tidspunkt: September 2013 – juni 2014

Fasade

EBT var totalleverandør av blekkarbeider til Grefsen skole, engasjert av AF Gruppen. Den verneverdige skolen skulle restaureres og bygges ut med en ny fløy. Fasadearbeidet ble utført med lakkert aluminium.

2000 m2 båndtekking

Våre blikkenslagere leverte 2 000 m2 båndtekking, utført med forpatinert Rheinzink. Dette ble også brukt til gesimsbeslag, som vi leverte om lag 200 løpemeter av.

Nedløpg og takrenner

Ved siden av båndtekkingen leverte EBT alt av nedløp og takrenner. Deler av arbeidet besto av rehabilitering av den verneverdige, gamle skolebygningen. Som også ble utført i valseplank Rheinzink. Vår takavdeling bisto prosjektet med isolering og tekking av 800 m2 nybygg. Dette ble utført med Bauder USL 30 som underlagspapp og Bauder bestrødd Pro 40 som overlag.