Asker Panorama – Drengsrudbekken

Kunde: OKK Entreprenør / Oxer Gruppen

Størrelse: 12 000 m2

Tidspunkt: September 2012 – februar 2014

Godt samarbeid

Et svært godt samarbeid med hovedentreprenør beskriver prosjektet EBT hadde på Drengsrudbekken næringsområde i Asker. Vi erfarer stadig at man kommer langt med et gi og ta forhold, som ikke skaper unødvendige problemer.

Rotbestandig membran for grønt overlag

Ettersom Asker Panorama skulle være et bygg med sedumtak var det viktig å legge en rotbestandig membran som tåler det grønne overlaget godt. Våre arbeider på taket ble utført med to lags tekking hvor en underlagspapp ble lagt før den rotbestandige Bauder PLANT-E membranen ble brukt til oppbretter og som topplag. Foto: Bergknapp.no

Tolags membran

Ved siden av taket utførte vi inntekking av betongdekket over parkeringsgarasje med tolags membran. Her brukte vi ULS 30 underlagspapp og en spesiallaget ULS 40 som lag nummer to, levert av Bauder.