Nordseter skole

Kunde: Betonmast AS / Undervisningsbygg Oslo KF

Størrelse: 3 000 m2 tekking, totalleverandør av blikkenslagerarbeid

Tidspunkt: Juni 2013 – august 2013

Isolering og tolags tekking

Sommeren 2013 jobbet EBT på oppdrag for Betonmast og Undervisningsbygg Oslo KF med et nybygg på Nordseter skole. Vår takavdeling sto for isolering og tolags tekking, og vår blikk- og metallavdeling utførte alt blikkarbeid

Ny skolebygning

Den eldre skolebygningen ble knyttet sammen med den nye delen med en gangbro, EBT tekket stålplatetaket. Beslag til vinduer, dører, gesimser, sokler, renner og nedløp ble utført med lakkert stål og lakkert aluminium. Vi utførte også en del innvendig arbeid med rustfritt stål, samt snøfangere til flerbrukshallen.

Tolags tekking

Taket ble tekket med tolags tekking utført med Derbigum Artic 2,5 mm underlagspapp og bestrødd Derbicolor 4 mm overlagspapp